Camping Hoeve 't Noord   Noordlandweg 8   Midsland-Noord    8891HP Terschelling     tel 06 304 852 36   receptie@hoevenoord.eu

 

 

 

Chalet de Duinpan.

De Duinpan is een modern chalet waarin u een zeer prettig verblijf zult hebben. Op een fijne plek met veel privacy vind u alle comfort zoals u dat thuis gewent bent. Inclusief een oventje waarin u afbakbroodjes of pizza warm maakt.

Het chalet is voorzien van centrale verwarming dus binnen korte tijd is het comfortabel warm. Door de goede isolatie blijft het in de zomer juist lekker koel.

Rondom vind u heerlijke banken waar u prettig zit en onderuit naar een film kijkt.

Gezellig met elkaar kunt kletsen of een ouderwets bordspel spelen; U vind ze in onze kasten. Of  natuurlijk in alle rust van uw boek of tijdschrift genieten.

Er is een ruime flatscreen tv, deze is voorzien van Ziggo HD zenders, ook zijn er recente dvd's die u  kunt bekijken.  Er zijn kinderboeken ,strips, informatie over het eiland, gewone boeken en diverse tijdschriften aanwezig voor vermaak en  leesplezier.

 

Lees hier  nog meer info op de website van de Duinpan!

Voldoende stopkontakten voor uw laptop en laders en gratis wifi internet op de camping.  Er is een slaapkamer met een twee persoons bed, op de andere slaapkamer vind u nóg een twee persoonsbed met daarboven nog een hoogslaper; 5 vaste slaap plaatsen dus. De banken in de woonkamer zijn ook geschikt om op te slapen door de ronde vorm.  U bent met max. 6 personen welkom in de Duinpan. In de ruime tuin vind u een grote picknick tafel om heerlijk met elkaar rondom te zitten. Ook zijn er luie stoelen, voldoende gras om lekker op te liggen. Verder een droogmolen, vogelhuisjes een BBQ en buiten het eigen terrein genoeg velden voor de kinderen om te spelen.

Kijk hier of hij nog vrij is!

Of stuur direct een mail !

Waterman Joop en Anneke Rispens Voor meer info en reserveren tel 050-3092805  of email:    jooprispens@home.nl   

Voor meer info en beschikbaarheid van deWaterman via deze link!

Vossenhol

 

G.A.Vos-Wibbens

 

tel: 050-8538267 mobiel 06-54618554

 

 email: bertramvos@gmail.com

 

 Bekijk ook onze eigen site!

 

Bekijk de beschikbaarheid van Vossehol!

Chalet Vossenhol is modern ingericht en is geschikt voor 4 personen. Grootte 9.50 X 3.80.

Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoonsbed en 1 met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een douche. Er is centrale verwarming en een gedeelte van de tuin biedt veel privacy.

 

Bij vragen kunt u een mail sturen.

 

Moaisa

 

Familie Osinga

 

Informatie en reserveringen: familie.osinga@upcmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Moaisa is een modern, comfortabel en gezellig ingericht chalet, geschikt voor 5 personen. De zitkamer met open keuken is ruim, en biedt mooi uitzicht op de camping. Er zijn twee slaapkamers en er is een ruime badkamer.

 

 

        Lobke

 

            Arno en Marjan Meinders

 

 

 

      email:  lobketerschelling@gmail.com

 

Chalet Lobke is een geheel nieuw chalet (bouwjaar 2018) die met smaak is ingericht. "Lobke" is voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoonsbed (enkele dekbedden) en 1 met 1 stapelbed en 1 enkel bed. Geschikt voor 5 personen dus! Er is een eigen toilet en douche aanwezig. Verder een open keuken met een ruime koel en vrieskast. Er is een smart tv aanwezig en prima (eigen) Wi-Fi. Dekbedden zijn voldoende aanwezig. Zelf graag eigen dekbedovertrekken en onderlakens meenemen. Op het kampeerterrein is een wasserette aanwezig(van mrt/okt). Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen op de camping aanwezig. Het chalet is voorzien van een cv dus ook in de winter geschikt!

Klik "hier" om de beschikbaarheid te zien en te boeken.

Wellicht tot ziens in chalet "Lobke"!

 

 

 

Moaisa

 

Familie Osinga

 

Informatie en reserveringen: familie.osinga@upcmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Moaisa is een modern, comfortabel en gezellig ingericht chalet, geschikt voor 5 personen. De zitkamer met open keuken is ruim, en biedt mooi uitzicht op de camping. Er zijn twee slaapkamers en er is een ruime badkamer.  Geschikt van het vroege voorjaar tot het late najaar.