Camping Hoeve 't Noord   Noordlandweg 8   Midsland-Noord    8891HP Terschelling     tel 06 304 852 36   receptie@hoevenoord.eu

 

 

Moaisa

 

Familie Osinga

 

Informatie en reserveringen: familie.osinga@upcmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Moaisa is een modern, comfortabel en gezellig ingericht chalet, geschikt voor 5 personen. De zitkamer met open keuken is ruim, en biedt mooi uitzicht op de camping. Er zijn twee slaapkamers en er is een ruime badkamer.  Geschikt van het vroege voorjaar tot het late najaar.

 

 

 

           Tine

 

                         U.Tjeerdsma

 

 

 

               email: tjeerdsma@home.nl

 

 

 

De TINE is een 4 persoons chalet met eigen terras. De afstand van de Camping tot het strand is ongeveer 1500 meter.

Het chalet beschikt over een woonkamer met eethoek en open keuken, 2 slaapkamers waarvan 1 met 1 tweepersoons bed en 1 met 2 eenpersoons bedden.  De keuken beschikt over o.a. een koel/vriescombinatie en een combi-magnetron, de  badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douchecabine.  De verwarming en warmwatervoorziening wordt geleverd door een C.V.- combiketel.

 

       Tjiftjaf

 

Familie Wiersma en familie Keulen

tel 0514-564044

 

 

bekijk onze website!

 

email: chalettjiftjaf@live.nl

 

De Tjiftjaf is een gezellig chalet voor 4-6 personen. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoons bed en de ander heeft een stapelbed. Van de dinette kan een tweepersoonsbed worden gemaakt.  Dekbedden en dekens zijn er voldoende aanwezig. Zelf graag eigen hoeslakens en dekbeddenovertrekken meenemen. In het chalet is een informatiemap over het chalet, camping en bezienswaardigheden aanwezig. Verder bevinden zich er enkele spelletjes en puzzels in de kast onder de televisie. Er is ook een radio-cd speler aanwezig. Keuken: voorzien van een 4 pits-gastoestel, koelkast , koffiezetapparaat. Voor een vrijblijvende prijsopgave en meer informatie kunt u bellen of mailen, zie onze website.

 

       Tjalf

 

C.Y.Bolman

 

tel: 051 741 3700 of  06 511 503 71

 

email:   cmbolman@hotmail.com

De Tjalf is van het type chalet, comfortabel en is geschikt voor 4 personen, heeft 2 slaapkamers (1 met tweeperoonsbed, 1 met stapel bedden), een badkamertje met toilet, wastafel en een klein bad met douche. In de kamer 2 bankjes, een eettafel en buffetkast en de keuken met koelkast, afzuigkap en koffiezet apparaat. Warm water dmv een geiser.

 

't Sintsje

 

Fam.Sinnema

 

 

email: sienenanne@home.nl

 

Telefoon: 0528 267910