Camping Hoeve 't Noord   Noordlandweg 8   Midsland-Noord    8891HP Terschelling     tel 06 304 852 36   receptie@hoevenoord.eu

 

 

                Sophia

 

 

C.Bellers

 

tel: 06-30690953

 

email: carlabellers@gmail.com

 

Een bijzonder sfeervolle en leuke 5-persoons caravan te huur op een mooie vrije plek in Midsland - Noord.

U kunt binnen genieten van een leuk zitgedeelte (met tv/dvd/stereo/internet) en een compleet ingerichte keuken, twee slaapvertrekken met twee grote bedden en een eenpersoonsbed, een badkamer met wc en douche.

 

Buiten kunt u heerlijk ontbijten aan een gezellige picknicktafel in het zonnetje en loungen op het speciaal aangelegde vlonderterras.

 

Kortom, de ideale plek om heerlijk te ontspannen en uit te kunnen waaien op dit prachtige eiland Terschelling!

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave en meer informatie kunt u bellen of mailen.

U kunt ook kijken op de website voor prijzen en beschikbaarheid: www.desophia.op-Terschelling.nl

 

Tot horens!

 

 

de Wilg

 

 

 

G.J.Middelkamp

 

tel: 0548-612798

 

 

mail: gmiddelkamp@home.nl

 

Chalet 5 persoons, hele jaar beschikbaar.

De Klomp

Hans Steenstra

 

Mobielnr. 0653471911

 

 

Kijk voor beschikbaarheid en prijzen op deze website!

Grote tuin met terras op het zuiden, veel privacy, geheel omzoomd door prachtige hagen met o.a. appelboompjes, kamperfoelie, bloemen en kruiden. Van alle gemakken voorzien, zoals cv en douche met thermostaatkraan, afwasmachine, gratis Wifi, hdmi-tv met DvD speler, magnetron, oven.

Bij de huurprijs komt altijd de toeristenbelasting. Dit moeten wij innen en ook afdragen. Het chalet mag met max. 4 personen bewoond worden.

 

 

 

De Overkant

Verhuurder: Arno en Marjan Meinders

 

 

 

 

De nieuwe chalet “de Overkant” is een gezellig ingerichte chalet met een heerlijk terras met lounge set. Erg geschikt ook voor kinderen, er is een zandbak recht tegenover de chalet. “de Overkant” is geschikt tot 4 personen en bestaat uit een 1 x 2 persoons bed en 2 x 1 persoons bed. Verder 4 enkele dekbedden. Het 2 persoons bed heeft een 2 persoonsmatras. Er is een toilet en een douche aanwezig. In de open keuken is een koelkast en ruime benodigdheden om te koken. Op de camping is een wasruimte aanwezig waar u eventueel de was kunt doen. Over de camping zijn er verspreid nog andere speeltoestellen aanwezig.

 

Klik hier voor de beschikbaarheid, prijzen en wellicht boeken.